Tips
Om efficiŽnt te werken met de beeldbank kan je gebruik maken van de het toetsenbord om te navigeren.
  • Pijltjes toetsen voor volgende en vorige
  • + toets voor het tonen van een vergroting
  • - toets voor het sluiten van een vergroting of het terug keren naar de overzichtsweergave.
Disclaimer

Inhoud
De informatie die door de Historische Vereniging De Proosdijlanden en omgeving hierna te noemen ĎHVPí wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.
Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De HVP kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De HVP en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. De HVP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de HVP zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van de HVP.
Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van de HVP omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet, worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Laatst toegevoegd
CLvdB-15.mp3
 
CLvdB-14.mp3
 
CLvdB-13.mp3
 
CLvdB-12.mp3
 
CLvdB-11.mp3